Σχετικά με εμάς

Το Ballerie είναι ένα κατάστημα ειδών μπαλέτου, χορού και ρυθμικής που διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Προσφέρει ποικιλία ειδών από επώνυμες μάρκες.

Ένας προορισμός για αγορές προϊόντων που σε βοηθάει να επιλέξεις το προϊόν που σου ταιριάζει.

~Μπορείς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ο χορός είναι το μέσο για να το πετύχεις~

Περνάμε ατελείωτες ώρες, ψάχνοντας, ρωτώντας και μαθαίνοντας ώστε να επιλέξουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Είμαστε συνέχεια σε επαφή με τους προμηθευτές μας, γιατί θέλουμε να χτίσουμε ισχυρές προσωπικές σχέσεις και επειδή λατρεύουμε αυτό που κάνουμε.

Μια φορά και έναν καιρό…

Το Νοέμβριο του 2001, χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο εμπόριο αλλά έχοντας αστείρευτη αγάπη για το χορό και το fashion design, αποφασίζουμε να ενώσουμε αυτά τα δύο και να ανοίξουμε το κατάστημα μας στη Λάρισα.

Ένα κατάστημα που ανακαινίζεται, μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς.

shop1
shop2

Η κοινότητα μας

Από το ξεκίνημα μας μέχρι και σήμερα, αμέτρητοι χορευτές και χορεύτριες, δασκάλες χορού και υπεύθυνοι σχολών, γονείς και παιδιά, μας εμπιστεύονται και έχουμε πλέον δημιουργήσει σχέσεις βαθιάς αλληλοεκτίμησης.
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα, βάζουμε πάντα τα δυνατά μας γιατί θέλουμε να συνεχίσουν να είναι μέρος της ιστορίας μας.

Τι πιστεύουμε;

Πιστεύουμε ότι το μυστικό είναι να δράσεις και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ανακάλυψης του χορευτικού σου εαυτού.

Σκοπός μας είναι να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις εκείνο το προϊόν που εκφράζει ιδανικά την προσωπικότητά σου. Με άλλα λόγια, να σε βοηθήσουμε στο ταξίδι για την ανάδειξη του ποιος είσαι.

~Υπάρχουν σύντομοι δρόμοι για την ευτυχία, και ο χορός είναι ένας από αυτούς~ Vicki Baum

Γιατί Ballerie;

  • Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνεργαστεί και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη αμέτρητων χορευτών, δασκάλων χορού, παιδιών αλλά και γονιών.
  • Ως ομάδα, έχουμε αποφασίσει να αφοσιωθούμε στο να σας ακούμε ολοκληρωτικά, να μαθαίνουμε από εσάς και να σας εξυπηρετούμε με χαμόγελο και καλή διάθεση.
  • Βάζουμε τα δυνατά μας για να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα σας γεμίσουν χαρά και που θα τα βρείτε εύκολα και γρήγορα.